Witam wszystkich forumowiczów.
Jestem z wielkopolski okolice Leszna 64-100, "świeży" na forum wiec na początek kilka słów o mnie. Moją pasją od 10lat są motocykle dotychczas poświęciłem tej pasji większość wolnego czasu, ale w zeszłym roku kumpel kupił łódź 4,5m a silnikiem zaburtowym, deskę i zaczęło się :) Mamy grupę 4 stałych pływaczy jedno jezioro bez strefy ciszy i napierdalamy ;D Dwa lata kilka tricków nauczonych i zaczynają się braki w wysokości fali i tu pytanie do was: jak każdy chce mieć zajebistą łódź za jak najmniejsze pieniądze;D w ramach wyjaśnienia nie potrzebuje towerów głośników uchwytów itp bo to zrobię sobie sam z czasem, rzecz w tym że chce łódź w przedziale 20-30tys zł która będzie robić fale na V-drivie (chyba że są "zetki" które robią wysoką falę) i potrzebuje rady gdzie takowych szukać na jakich portalach czy aukcjach? W grę wchodzi sprowadzenie gdyż ceny za granicą są znacznie niższe. Na chwile obecną obczaiłem
Mastercraft PRO-COMP
86r po remoncie ale nie wiem gdzie znaleźć info czy ma zbiorniki balastowe(bo zagramaniczny sprzedawca nie odpowiada) pomóżcie :)
Drugą łodzią jaką znalazłem na chwile obecna to:
19FT WAKEBOARD SKI BOAT
jest to "zetka" młodsza większa z kompletnym osprzętem wekowym ale bez zbiorników balastowych i zaczyna się dylemat, wybrać starą legendę(w której nie wiem czy są balasty) czy młodszą "zetkę" z kompletnym osprzętem
Pomóżcie!, Pomóżcie!
Z góry dzięki
P.S
Widziałem że taki temat był już założony ale nie było linków do aukcji i stron
Pozdrawiam Gładys
Strona 1 z 1
Łódź Do Weka 20 - 30Tys Zł
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc
Do góry